home
over artiest
portfolio
boekingen
links


Boekingen & contact

 

Een leuk idee: een karikaturist die uw feest opluistert, of aan uw beursstand een verrassende twist geeft. Sneltekenaar CASE is te boeken voor uw feest of evenement, zowel op traditionele wijze met stift en papier, als op de moderne toer met digitaal tekentablet. En wees niet bang dat uw gasten belachelijk worden gemaakt. Het is immers altijd de bedoeling mensen te vermaken en niet te schofferen.


Op papier tekent CASE ongeveer 8 personen per uur, in zwart-wit, op A3 formaat. In de tekening beeldt hij bovendien op geestige wijze het beroep, of een typerende hobby van het 'slachtoffer' uit.

Digitaal maakt CASE gebruik van een groot formaat touchscreen Wacom tekentablet, waarbij het publiek over zijn schouder kan meekijken naar zijn verrichtingen. Omstanders kunnen echter ook de kleurentekening volgen op de 24'' iMac. Desgewenst kunnen de tekeningen ter plekke worden uitgeprint, via e-mail worden verstuurd, of thuis worden gedownload. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Een Workshop karikatuurtekenen kan ook worden verzorgd voor groepen tot circa 30 personen. CASE legt aan de hand van leuke voorbeelden de basisprincipes uit van het tekenen van karikaturen en van de overdrijving. Met de door hem meegebrachte tekenmaterialen gaat de groep vervolgens zelf aan de slag, om het geleerde in de praktijk te brengen.

"Ook al hangen er inmiddels vele duizenden tekeningen van mijn hand op toiletten en in slaapkamers over de hele wereld, een persoonlijke karikatuur blijft een uniek aandenken aan uw feest of evenement.
Het is ook leuk een karikatuur cadeau te doen, gemaakt aan de hand van een foto. Voor jubilaris, jarige of bruidspaar een origineel geschenk, waar vaak nog lang over wordt nagepraat. De mogelijkheden zijn divers, maar altijd geldt: hoe beter de aangeleverde foto('s), hoe beter het uiteindelijke resultaat. Kijk voor voorbeelden van de verschillende mogelijkheden eens naar mijn
portfolio."


Voor vragen, boekingen of een prijsopgave kunt u bellen met:
Cees Bastings, +31(0) 6 23831588, of mailen naar info@casekarikaturen.nl.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

HomeOver de artiestPortfolio Boekingen en contactLinks
ontwerp door CASE ©2012
Digitale opstelling
Tijdens digitale optredens maakt CASE gebruik van een Wacom Cintiq 22HD tekentablet. Zonder al te technisch te worden, tekent hij direct op het scherm, als ware het papier. Omstanders kunnen, net als CASE zelf, direct zien wat hij doet.
Het tablet is aangesloten op een 24'' iMac, waarop het publiek de verrichtingen ook kan volgen. Men hoeft dus niet over de schouder van de tekenaar te gaan hangen, om maar iets te kunnen zien. Het is bovendien mogelijk de iMac door te koppelen naar een beamer of LCD-scherm en eventueel is een printer aan te sluiten.
Een nette stand completeert de opstelling, die verder alleen een stroompunt in de nabijheid vereist.